Savjetovanje u različitim

područjima procesa

upravljanja životnim ciklusom

SAFE-10-T

Safety of Transport Infrastructure on the TEN-T Network

Naši rezultati su najbolje reference

O NAMA

Iskustvo u projektima istraživanja i razvoja

Savjetovanje u različitim područjima procesa upravljanja životnim ciklusom.


Infra Plan Consulting pruža savjetovanje u području analize podataka, projekata planiranja održavanja i upravljanja infrastrukturom. IPC razvija alate za podršku odlučivanju koji integriraju inovativne instrumentalne i računalne tehnologije kako bi prikupili, dijelili i koristili vrijedne podatke i informacije za podršku odlukama o upravljanju infrastrukturom.


Zaposlenici Infra Plana imaju snažno znanje u istraživačko-razvojnim aktivnostima koje se odnose na nadogradnju postojećih transportnih mreža, od procjene stanja, preko izgradnje do operativnog i upravljačkog održavanja.


Tvrtka blisko surađuje s akademskim institucijama, brojnim europskim sveučilištima i istraživačkim institutima zajedno s javnim agencijama i visoko razvijenim tvrtkama kako bi istraživačke i inovacijske rezultate unijeli u svakodnevnu praksu.

našI REZULTATI SU najboljE referencE

Od 2016. godine sudjelovali smo u 7 europskih projekata različitih EU programa i surađivali s više od 100 partnera iz cijele Europe, brojnim europskim sveučilištima, istraživačkim institutima, visoko razvijenim malim i srednjim poduzećima, velikim industrijama i javnim agencijama. Razvili smo niz rješenja koja će se implementirati u svakodnevnu praksu upravljanja infrastrukturom.

NAŠE PODRUČJE RADA

Naša glavna područja ekspertize


Istraživanje i razvoj 

Vlasnici infrastrukturnih objekata i/ili sustava suočeni su s zahtjevima tržišta da optimalno koriste ograničeni proračun i s druge strane da zadovolje izvedbene zahtjeve, npr. da povećaju pouzdanost i dostupnost sustava uz smanjenje troškova i utjecaja na okoliš.

Upravljanje životnim ciklusom

Nudimo usluge izrade projekata održavanja i popravaka, upotpunjene stručnim nadzorom projekata izgradnje i rekonstrukcije.

Analiza rizika

Procjena rizika kao pristup omogućuje vlasnicima imovine razumijevanje i kvantificiranje rizika uslijed prirodnih nepogoda kao što su poplave ili potresi te povezivanje upravljanja imovinom (infrastrukturom, sustavom) s mjerama za smanjenje rizika.

Učinci klimatskih promjena

Pristup procjeni rizika omogućuje vlasnicima imovine da razumiju i kvantificiraju rizike koje prirodne opasnosti poput poplava ili potresa predstavljaju te povežu karakteristike svoje infrastrukture s mjerama za smanjenje rizika.

Održivost

Nudimo razvoj mjerenja cirkularnosti koja se može koristiti za donošenje odluka i kao podrška razvoju novih ili postojećih projekata.

Sudjelovali smo u video prezentaciji projekta SAFE 10.

NAŠI PARTNERI

UPOZNAJTE NAŠ TIM

S više od 15 godina iskustva.

Irina Stipanović

PhD CE, direktorica

Dr. Irina Stipanović osnivačica je i izvršna direktorica tvrtke Infra Plan konzalting.


Irina ima obimno iskustvo u istraživačko-razvojnim projektima i profesionalnim aktivnostima vezanim za održivost građevinskih materijala, upravljanje životnim ciklusom, procjenu rizika i utjecaja klimatskih promjena te planiranje održavanja transportnih infrastrukturnih mreža. Radila je više od 15 godina u akademskom sektoru, od čega 7 godina u Nizozemskoj.


Sandra Škarić Palić

MSc CE, viša savjetnica

Sandra ima više od 15 godina iskustva u području procjene, projektiranja popravaka betonskih i čeličnih konstrukcija te nadzora građevinskih projekata. Radila je kao konzultantica u velikoj inženjerskoj tvrtki više od 10 godina, i uz to je kontinuirano sudjelovala u istraživačko-razvojnim projektima.


Daniel Rodik

MSc Traff. Eng., viši savjetnik

Daniel ima bogato iskustvo rada kao savjetnik za energetiku i klimu u lokalnoj upravi te kao vodeći stručnjak u organizacijama civilnog društva i tvrtkama, upravljajući nacionalnim i regionalnim projektima.


Njegova glavna područja ekspertize uključuju energetsku i klimatsku politiku, inventar stakleničkih plinova, izračune ugljičnog otiska te procjenu ranjivosti i rizika od klimatskih promjena. Vodio je i sudjelovao u razvoju SECAP-a (Planova održive energetike i akcije za klimu) za gradove i općine u Hrvatskoj, uključujući implementaciju mjera energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i smanjenja energetske siromaštva.

KONTAKT

Želite li stupiti u kontakt s InfraPlanom? Slobodno nas kontaktirajte ili na pošaljite upit.