O NAMA

TKO SMO?

Savjetovanje u različitim područjima procesa upravljanja životnim ciklusom


Infra Plan Consulting pruža savjetovanje u području analitike podataka, projekata planiranja održavanja i upravljanja infrastrukturom. IPC razvija alate za podršku odlučivanju koji integriraju inovativne instrumentalne i računalne tehnologije kako bi se prikupljali, dijelili i koristili vrijedni podaci i informacije za podršku odlukama o upravljanju infrastrukturom.


Zaposlenici Infra Plana imaju snažno stručno znanje u aktivnostima istraživanja i razvoja vezanim uz unaprjeđenje postojećih transportnih mreža, od procjene stanja, preko izgradnje do operativnog i održavanja.


Tvrtka surađuje s akademskim institucijama, brojnim europskim sveučilištima i istraživačkim institutima zajedno s javnim agencijama i visoko razvijenim tvrtkama kako bi rezultate istraživanja i inovacije prenosila u svakodnevnu praksu.

UPOZNAJTE NAŠ TIM

s više od 15 godina iskustva.

Irina Stipanović

PhD CE, direktorica

Dr.sc. Irina Stipanović je osnivačica i direktorica Infra Plan konzalting. Irina ima višegodišnje iskustvo u istraživačkim i razvojnim projektima te stručnim aktivnostima na području održivosti građevnih materijala, upravljanja cjeloživotnim ciklusom, rizika i procjene učinaka klimatskih promjena i planiranja održavanja mreža prometne infrastrukture. Radila je 15 godina u akademskom sektoru, od toga 7 u Nizozemskoj.


Sandra Škarić Palić

MSc CE, viša savjetnica

Sandra ima više od 15 godina iskustva na području procjene, projekata popravaka betonskih I čeličnih struktura te nadzora građevinskih projekata. Radila je više od 10 godina kao savjetnica u velikoj građevinskoj tvrtci, a pored tog je uključena u istraživačko-razvojne projekte.


Daniel Rodik

MSc Traff. Eng., viši savjetnik

Daniel ima širok spektar stručnih iskustava kao savjetnik na području energije i klime za jedinice lokalne samouprave koje je stjecao kroz rad u organizacijama civilnog društva I tvrtkama vodeći projekte na nacionalnoj i EU razini. Njegovo glavno područje ekspertize je klimatska i energetska politika, inventarizacija stakleničkih plinova, procjena ugljičnog otiska te procjena ranjivosti i rizika na klimatske promjene. Vodio je i sudjelovao u izradi SECAP-ova (Akcijski planovi održivog energetskog razvoja i prilagodbe na klimatske promjene) za jedinice lokalne samouprave u Hrvatskoj, uključujući definiranje mjera energetske učinkovitosti, promjene obnovljivih izvora energije i smanjenja energetskog siromaštva.  

NAŠI PARTNERI